Bozsodi Mate

Máté 7.a osztályos tanuló, kiváló úszó, kitűnő tanuló és nem mellesleg Magyarország jó tanulója, jó sportolója cím birtokosa. A Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) a Magyar Sport Házában tartott díjátadó gáláján rangos kitüntetést vehetett át.

2022-es versenyeredményeivel kiérdemelte a Magyarország legeredményesebb sportiskolai sportolója 3. helyezését az általános iskolai kategóriában. Máté az elmúlt évben 3 arany és 1 ezüstérmet szerzett az országos utánpótlás bajnokságon úszás sportágban. Az elismerés értékét növeli, hogy ő lett a legfiatalabb kitüntetettsportoló.

Az eseményen köszöntőt mondott Dr. Baji Balázs, a Nemzeti Sport Ügynökség Zrt. (NSÜ)Sportszakmai és sportstratégiai vezérigazgató-helyettese, valamint Rózsa József, a SIOSZ elnöke.

Díjakat adott át Tóth Krisztián olimpiai III., világbajnoki II. és III., Európa-bajnoki II. III. helyezett judós, Dr. Sáfár Sándor, a Nemzeti Sport Ügynökség Zrt., Sportakadémiák, Sportiskolák, Kiemelt Sportegyesületek és Egyetemi Sport Igazgatóság igazgatója, Dr. Reinhardt Ákos, a Honvédelmi Minisztérium Sportügyekért felelős államtitkárság főosztályvezetője és Gál Csaba, az NSÜ főosztály vezetője.

Csak így tovább, Máté! Szívből gratulálunk!

 

 

Tanev rendje

etlap

tanulas

opensensemap

www.edupress.hu

A csatorna nem található.