ciimer  

Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola
OM azonosító 036623
9700 Szombathely, Zrínyi Ilona utca 10.
Tel.: 94/312-343; 06/20/5038118
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

TÁJÉKOZTATÓ

A 2023/2024. TANÉVI ÁLTALÁNOS ISKOLAI BEIRATKOZÁSRÓL

 

TISZTELT SZÜLŐ/ TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!

 

Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezés dátuma: 2023. április 20-21. (csütörtök és péntek). A beíratást - a gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány bemutatásával - személyesen tudja intézni 8-18 óra között iskolánkban. (Szombathely, Zrínyi Ilona utca 10.)

2023. április 5-én (szerdán) a KRÉTA rendszer felületén megnyitják a beiratkozás szülői felületét (BÁI), melynek használatával beküldheti előzetesen gyermeke adatait iskolánkba. https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap.

A kitöltéshez a https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761106 linken talál segítséget.

A személyes beiratkozáskor az igazolványok alapján ellenőrizzük a KRÉTA rendszerben az Ön által feltöltött adatokat. Amennyiben nem él az online adatbeküldés lehetőségével, gyermeke adatait kollégánk helyben rögzíti majd.

A személyes megjelenés a beiratkozás folyamata során tehát kötelező, de kérjük, a könnyebb és gyorsabb ügyintézés érdekében használja az online előzetes adatszolgáltatás/jelentkezés lehetőségét.

Amennyiben módosítani szeretne a már beküldött adatokon, jelezze e-mailben (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) az intézmény részére visszavonási, vagy adatmódosítási szándékát! Az adatok módosítását az intézmény a kérés alapján elvégzi a KRÉTA felületén.

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok, adatok megadása kapcsán Ön segítséget kérhet a gyermeke óvodájától – óvoda OM azonosítója, gyermekük oktatási azonosítója tekintetében.

Szombathely, 2023. március 23.

                                                                                      Kis Gábor

                                                                                 intézményvezető

 

Tanev rendje

etlap

tanulas

opensensemap

www.edupress.hu

A csatorna nem található.