Véget értek a kosárlabda diákolimpiák a lányoknál és a fiúknál is. Mindkettő sikeres, és ígéretes eredménnyel zárta az idei évet.

A III. korcsoportos lányok a városi és a megyei bajnokságon I. helyezést értek el. Ugyanebben a korosztályban a fiúk megszerezték az első helyet a városin. Sajnálatos sérülések miatt a megyein nem tudtunk továbbjutó helyen végezni, így a III. helyezéssel, bronzéremmel zártuk az ez évi diákolimpiát.

IV. korcsoportban városin I., megyein pedig II. helyezettként jutottunk be az országos elődöntőbe, amit Oroszlányban rendeztek meg. Itt is sérülés és egyéb elfoglaltság miatt nem volt teljes a keret. Két erős csapattal illetve egy gyengébb iskolával kerültünk össze, ahol az első mérkőzésen a tavalyi országos 7. helyezett csapattól szenvedtünk vereséget. Egy komoly sérülés is beárnyékolta a mérkőzést, mivel Nagy Zsombor 8. osztályos tanulónk csuklótörést szenvedett. A második meccsen fiaink azonban szárnyra kaptak, győzelemmel zárták a mérkőzést -és Zsomborért is -elhozták a bronzérmet.

III. korcsoportos lány és fiú csapat:

 01

Csapat tagjai: (kép alapján)

Álló sor: Nagy Ádám, Krajczár Emília, Dobos Donát, Szabó Dóra, Horváth Máté, Varga Júlia, Hollósy Krisztina, Lengyel Zalán, Subosics Léna, Mészáros Barnabás, Horváth Emma, Szemes Márton

Térdel: Székely Benedek, Vencel Krisztián, Schmolczer Panna, Kiss Benedek, Szántó Szofi, Horváth Milán, Fábos Nóra, Böndicz Máté, Kóbor Boróka, Hajdú Balázs, Horváth Bianka, Füzi Dániel, Spitzer Enikő. Képről hiányzik Molnár Nimród, aki a városi csapat tagja.

IV. korcsoportos fiú Országos elődöntős csapat:

 02

Hátsó sor: Varga Áron, Sziffer Zsombor, Csorba Kornél, Spitzer Levente, Farkas Gergő, Varga Sámuel

Első sor: Szemes Márton, Nagy Ádám, Füzi Dániel, Soós Barnabás, Lengyel Zalán.

Képről hiányzik Nagy Zsombor

A csapat városi és megyei helyezett tagjai még: Horváth Máté, Porpáczy Márton.

Gratulálunk mindenkinek!

Végzős 8. osztályos kosaras diákjainknak pedig sikerekben és eredményekben gazdag éveket kívánunk! Köszönjük az eddigi munkájukat! HK.

 

Tanev rendje

etlap

tanulas

opensensemap

www.edupress.hu

A csatorna nem található.